eNET Internetkutató és Tanácsadó Kft.

Okostelefonos fronton erősít az eNET

2013. január 02.

2013. január 1-től mobil kutatásvezetőként (Head of Mobile Research) az eNET Internetkutató és Tanácsadó Kft.-nél folytatja pályafutását Pintér Róbert internetes szakember, korábban az Ipsos online ügyfélkapcsolati igazgatója.

Kis Gergely az eNET partnere Pintér érkezése kapcsán elmondta: az eNET-nél az elmúlt 11 évben az infokummunikációs területen folytatott hazai és nemzetközi kutatások, illetve az ezekre épülő tanácsadási szolgáltatások szerves részévé váltak a mobil eszközök. Cégünk több új fejlesztéssel reagál a megváltozott piaci igényekre, amihez igyekszünk a legjobb szakértőket megnyerni, ezért örülök, hogy Pintér Róbert csatlakozik csapatunkhoz.

Izgalommal várom, hogy az okostelefonokkal és az online kutatással kapcsolatos tudásomat az eNET-nél kamatoztathassam a jövőben. Évek óta foglalkozom mind a két területtel, ezek ötvözése nagyon érdekes kihívásnak ígérkezik. Célunk, hogy a piac számára a legkorszerűbb mobil online kutatási megoldásokat nyújtsuk, ezzel is segítsük a magyar és nemzetközi fejlesztéseket – mondta az új mobil kutatásvezető.

További információ:

Pintér Róbert,

 +3630/999-6595

robert.pinter@enet.hu

 

Hasonló kutatásaink

FŐBB KUTATÁSI TÉMÁINK
bónusz/kupon, e-kereskedelem, e-kormányzat, e-pénzügyek, e-turizmus, elektronikus hírközlés, frekvencia, információs társadalom, informatikai biztonság, internet-előfizetés, internet-gazdaság, internet-használat, internet-hozzáférés, internet-penetráció, internetbank, internetes kereskedelem, K+F, karácsony, közösségi oldal, média, mobil fizetés, mobil pénztárca, mobil vásárlás, mobilinternet, mobiljáték, mobiltelefon, NGN, okostelefon, online játék, online vásárlás, PC, tablet, távközlés, TV, videómegosztás, VoD